torsdag 12 november 2009

19 Dagar kvar och en toksnygg kille.

Idag såg jag en toksnygg kille. Han hade sin tjej med sig. Hon skelade. För att kompensera drar hon säkert helt sjukt roliga skämt, lagar den bästa lasagnen och gör teoretiskt ogenomförbara saker i sovrummet. Eller också så har killen fattat grejen med inre skönhet. I vilket fall som helst ger jag honom tummen upp.

Jag gör en ful min för att framhäva min inre skönhet.

3 kommentarer:

  1. Hej igen =)
    Måste börja med att säga att du skriver riktigt roligt ^_^
    Jag skrev för någon månad sen tror jag och frågade lite om Australien.
    Just nu står det mellan Martin College och Griffith University, tror det mest lutar åt Griffith faktiskt:)
    Jag har försökt hitta så mkt information om Griffith som möjligt men vissa frågor har jag inte fått svar på riktigt, tänkte ifall du kanske fått dom svaren :)
    Hur är lärarna på skolan?
    Bryr dom sig om sina elever?
    Vet du ifall det är mkt självständigt, att man tex bara har föreläsningar och sen lite prover då o då?
    Du råkar inte veta ifall man kan tillgodoräkna sina poäng i Sverige sen när man kommer tillbaka och ifall man vill fortsätta plugga? Jag ska(ifall jag åker) gå deras IT program, men jag vet inte ifall jag vill vara där i 3 år, mest pga lånet.
    Sen är det ju det här med vilken stad man ska välja :) det står mellan Brisbane och Guldkusten. Brisbane för att det är större stad+mer folk+ inte lika turistigt(hört att alla åker på semester till Guldkusten, kanske inte är något dåligt för det ^^)
    och Guldkusten för stränderna,stränderna o stränderna och sen har jag hört att det ska vara mkt festande där med:D
    Ber om ursäkt för att inlägget blev så långt ^^' ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Hej Sara!
    Jag är ledsen att det har tagit så lång tid för mig att svara men jag har varit väldigt upptagen det senaste. Vad gäller lärarna vid Griffith kan jag tyvärr inte säga så mycket än, men fråga gärna igen efter den 1a Mars så ger jag gärna dig min personliga uppfattning. Eftersom det är universitetsstudier så innebär det att man läser kurser som man sedan tentar av på ett eller annat sett. Det vill säga att det innebär någon form av prov, sedan om det är muntligt, skriftligt eller en hemtenta beror nog på kursen och läraren som håller i den. Men upplägget är oftast det samma, alltså ett slutprov i slutet av kursen. Oftast går det att tillgodoräkna sina poäng i Sverige men jag skulle rekommendera att du kollar upp vad som gäller specifikt för det programmet du vill läsa. Jag skulle tro att det är viktigt att du i så fall läser kurser som är relevanta för det program du vill fortsätta med i Sverige senare. Men eftersom jag ska läsa hela min utbildning i Australien så är jag inte helt påläst. Vilket campus du ska välja beror nog helt på vad du föredrar. Storstad eller strandliv. Brisbane är en av Australiens största städer vilket helt klart kan ses som en fördel om man gillar storstadspuls. Dock ligger Brisbane en bit från havet och man missar tillgängligheten man har till stranden på guldkusten. Mycket festande kan du nog räkna med oavsett om du väljer Brisbane eller Guldkusten. Själv ska jag läsa på Guldkusten då jag tycker det är mysigt med en lite mindre stad och närheten till stranden. Hoppas jag har kunnat ge dig ett någorlunda bra svar och lycka till med planerna!
    //Emelie

    SvaraRadera