torsdag 26 februari 2009

Fast i 08ornas paradis

Hej och hå, nu är jag i Stockholm hos min söta faster Ruth. Efter en lång bilresa är jag lite stel och trött i rumpan, om man nu kan vara det. Jag ser det som uppvärmning inför 18 timmar på flyplan. Nu ska jag försöka hålla mig vaken i natt så att jag kan sova på planet. Jag och Amanda (syster-yster) ska se på tecknad film. Bolt, wohoo! Skulle lagt upp lite bilder från bilresan men jag känner inte för att utforska utrymmet bakom datorn närmare för att hitta usb-portarna så det får bli senare. Lite nyfiken eller? Det var fina bilder, så va nyfiken! Nu har jag precis druckit en kopp kaffe och känner mig lite smått pirrig. Fjärilar i magen har fått en helt ny innebörd. Men Emil sa igår att njuta av det för att det är den känslan man saknar när man inte är så äventyrlig längre. Det var smart sagt, han har sina ljusa stunder ibland. Verkligen! Hmm, dvärgar som springer på naglarna och serverar dricka i brygga, någon? Sanna mina ord! haha. Nu Ska jag i alla fall göra något vettigt, alltså tecknad film. Åker till flygplatsen vid nio imorgon och planet går vid halv ett. Så håll tummarna att jag hamnar på rätt plan och kommer säkert fram till Australien. Eller för att citera min kära vän vazze: "Aussie-land".

onsdag 25 februari 2009

Resfeber och mys med favorit-flickorna

Holy FUCK! Jag åker imorgon. Problemet var att jag inte fick den uppenbarelsen för än vid två tiden idag och när jag väl insåg att tiden springer iväg kortslöt min hjärna. Så idag har jag lullat omkring som ett hjärndött kålhuvud och därför inte fått mycket gjort alls. Men en riktigt god kladdkaka lyckades jag åstadkomma. Jag åt nämligen middag med Sara och Johanna. Johanna gjorde en god pasta sallad och jag kladdkaka, ett riktigt knytkalas! Oj vad mysigt vi hade det och jag kommer verkligen sakna de två knasbollarna. Nu är jag i alla fall tillbaka hemma och har precis packat klart det sista med lite hjälp av Mamma. Jag känner mig lite smått yr, tankspridd och jag börjar undra vad det är jag har gett mig in på. Men kul ska jag ha, det är ett som är säkert! Så, imorgon bär det av till Stockholm där jag ska sova hos min faster en natt. Det känns konstigt att veta att det är sista natten på länge i min egen säng.

Den var lika god som den ser ut.

tisdag 24 februari 2009

Helvetet har frusit till is, kossor kan flyga, Emelie har börjat blogga. Bättre sent än aldrig tror jag det var en smart filur som sa någon gång. Och sent är det! Lovade nämligen att jag skulle starta en vecka innan utresan, men icke! Eftersom jag skjutit upp packning, städning, växling av pengar, presentköpande, hejdå-sägande och allt annat som ska hinnas med till de sista dagarna har det inte funnits mycket tid över till annat. Procrastination, eller hur IB-elever? Men nu är jag här i alla fall. Jag har nästan packat klart och har en hel fjärilfarm i magen. Så för att stilla mina nerver har jag sprungit runt i stan hela dagen med en väldigt kär vän, vi åt thai-mat på 14m2mat och sprang i affärer. Det var mysigt. När jag kom hem hittade jag Smilla (min tjocka, glada katt) i resväskan. Hon vill nog också till Australien. Det hade i alla fall jag velat om jag var hon!